Workshop instagram door EquiNL

Instagram is hot! En het wordt steeds hotter….

We waren aanwezig bij het symposium “In het zadel met online marketing” van Van Hall Larenstein en EHorses en volgden hier de workshop over Instagram. Dit werd gegeven door Viola Belksma, ze heeft met haar account EquiNL hippische Instagram veroverd.

Vanuit Vereniging Eigen Paard willen we graag met een leuke groep hippische ondernemers de kennis delen over instagram. We zijn dan ook heel blij dat Viola deze workshop voor ons wil geven. Door haar enthousiasme en kennis over dit onderwerp, zul je zelf aangestoken worden met het instagram virus. Je zult zien wat dit voor je bedrijf kan betekenen. Wij zijn in ieder geval besmet en hopen je 14 december terug te zien.

Viola wil net als ons de rest van de paardenwereld verbinden en informeren via Instagram. Het Instagram account EquiNL heeft 167.000 volgers en bereikt meer dan 2 miljoen individuen per week en heeft meer dan 4,5 miljoen hits per weer. Een mega bereik en uiteindelijk een hele verantwoording.

Hoe word je zo groot, hoe ga je er mee om en wat kan je er allemaal mee? De kansen zijn gigantisch! Tijdens de workshop zal Viola hierop ingaan. Dit is een mooie stap om je bedrijf goed weg te zetten op Instagram. Het is ook mogelijk om bij haar een individuele coachings sessie te volgen. Koop hier je kaartje voor deelname.

(Foto van Nikki de Kerf)


Geplaatst

in

door

Tags: