Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Blind date

9 december 2018 @ 13:30 - 16:30

- €35

Blind date bij Zwart Breda, de mooiste beleving in het donker!
Deze blind date is niet zomaar een blind date. De date vindt plaats in het pikkedonker, dus blind is hierbij ook echt blind! De datingsite Paard & Partner mag samenwerking met restaurant Zwart in Breda een unieke dag organiseren.

Zou je wel eens op een echte blind date willen? Dat kan nu!
Bij Zwart Breda gaat het licht uit, want als je niet ziet wat je eet, welk spel je speelt of wie er bijvoorbeeld voor je zit dan wordt uit eten gaan, een spel spelen of iemand leren kennen een hele bijzondere ervaring. In het dagelijks leven bepaalt ons zicht voor een enorm groot deel onze mening en keuzes. Tijdens deze bijzondere date kunnen we hier niet op terugvallen, weet je niet wie er tegenover je zit en is er dus ook geen eerste indruk die wel of niet bevalt. Je bent dus echt blind aan het daten.

De mannen en vrouwen worden tijdens deze middag apart van elkaar ontvangen en gescheiden gaan zij het donker in. In het donker wordt er genoten van een High Beer of High Wine bestaande uit 3 rondes met hapjes en verschillende dranken. Bij iedere nieuwe ronde wisselen de tafels, waardoor je in totaal met 3 verschillende mensen een blind date hebt. Na jullie dates in het donker gaan jullie weer langzaam terug naar het licht, waar voor jullie de uitdaging ligt om die leuke date van even daarvoor te herkennen en elkaar onder het genot van een drankje nog wat beter te leren kennen.

Wij proberen de middag zo in te delen dat de man/vrouw verhouding hetzelfde is. Bij voldoende aanmeldingen is er de mogelijkheid dat we meerdere groepen inplannen. Er worden geen gegevens van je bekend gemaakt. Na afloop kun je aangeven als je interesse hebt in andere deelnemers. Is dat wederzijds, dan krijgen jullie van elkaar het mailadres waarmee je je hebt ingeschreven.

Voor het bedrag van € 35,- ontvang je een middagvullend programma met een High Beer of High Wine bestaande uit 3 hapjes en 3 speciaalbieren of bijzondere wijnen en daarnaast nog 3 consumpties (bier, fris wijn), welke te besteden zijn bij de bar in het licht.

Gegevens

Datum:
9 december 2018
Tijd:
13:30 - 16:30
Kosten:
€35
Site:
https://paardpartner.nl/nieuws/blind-date/

Organisator

Paard & Partner
Telefoon:
0850161023
E-mail:
info@paardpartner.nl
Site:
https://paardpartner.nl

Tickets

Onderstaand nummer bevat de tickets voor dit evenement in je winkelwagen. Klik op "Koop Tickets" om bestaande deelnemersinformatie aan te passen en de hoeveelheid tickets aan te passen.
Tickets zijn niet meer beschikbaar