Wat kun je verwachten van de Balans Hippique dag?

Tijdens de Balans Hippique dag kun je je paard door professionals laten meten aan de hand van diverse modulen om blessures te voorkomen. De Balans Hippique dag bestaat uit een samenwerking tussen verschillende deskundigen op diverse gebieden, onder andere bewegingsanalyse, voedingsadvies en een klinisch onderzoek voor zowel het paard als de ruiter. Het is dus ook mogelijk om zonder paard deel te nemen.

Je kunt je inschrijven voor verschillende modulen met een zeer gunstig tarief. Het unieke aan de Balans Hippique dag is dat verschillende professionals op één dag op één locatie aanwezig zijn, waarbij ze met elkaar samenwerken. Op die manier bespaar je veel kosten en tijd en krijg je een totaal beeld van jou en je paard! Klik hier voor een overzicht van de modulen. Indien je op een module klikt krijg je meer informatie en kun je je inschrijven.

Naast het aanbod zijn Stouten-FourageEquipe PaardenverzekeringenMestlab en HorseFood aanwezig om je van informatie te voorzien. Entree en parkeren zijn gratis.

De Balans Hippique dagen worden door heel het land georganiseerd. Het is ook mogelijk om als stal een Balans Hippique dag speciaal voor jouw klanten te organiseren. Neem hiervoor contact op via 076-88 88 018 of stuur een mail via het contactformulier.

Data en Locaties

 

logo La Grande

 

Op zaterdag 19 november vindt de Balans Hippique dag plaats op Hippisch Centrum La Grande. Verlengde rekestrant 1, 6642 KM Beuningen (Gelderland)

Balans Hippique wordt
mede mogelijk gemaakt door:

logo-stouten

logo-equipe paardenverzekeringen

logo Balans Hippique

550 totaal aantal vertoningen, 14 aantal vertoningen vandaag